Den organiske debat fortsætter
Videnskabelige beviser eller ej, hvis vi går tusinder af år tilbage, da mennesket stadig forsøgte at forstå sit eget sted på jorden, tog naturen sig af alt. I første omgang lærte mennesker og dyr, hvordan man fikser og tilbereder deres egen mad. Så var der ingen grund til at “gøre gener”, ideen var, at naturen tog sig af alt.
sædskifte, hånd ukrudt, og andre naturlige metoder til at dræbe og sulte var de eneste måder, der kunne håndteres. Når maden kom til et godt sted ville blive sendt tilbage ud i en pakke, klar til at blive plukket.
Enhver, der studerer Første Mosebog, vidste, at alt skulle være i sin naturlige tilstand. Da han skabte os, skabte han jo også det miljø, vi levede i. Hvis vi rodet rundt med det, vi ville have til at komme ud af haven det meget hurtigt fordampet i miljøet. Hvilket er præcis, hvad der skete, så snart miljøtilstanden ændret sig, så gjorde alt i verden.
Første Mosebog 1:29 hedder det;” Og Gud sagde, Se, jeg har givet dig hver urt, der giver frø, som er på forsiden af hele jorden, og hver frugt træ, der har frugt, som giver frø; for dig skal det være til kød.”
Om eftermiddagen, som det blev beskrevet for os, sagde Gud: “Se, jeg har givet jer hver urt vores frøbærende dyr og fugle, og hvert træ, hvis frugt giver frø; for dig skal det være for mad.” Naturligvis var det ikke et flag og tegn på, at han var færdig med arbejdet med skabelsen, og han var nu opfylder sit løfte til os i aftensmaden i slutningen af verden.
I kødet gav han os magt til at dræbe druer, blommer, pærer, æbler, granatæbler, kirsebær, brombær, blåbær, blåbær og alle de fisk, som han havde givet os gaven, og vi skulle plante dem. Trænødder, og kastanjer og hasselnødder skulle være for en del af vores kost.
Korn var kun til mad, for så vidt angår støttestrukturen. De grønne blade, der anvendes som koagulationsstof, skulle ikke besmittet ved at dræbe giftstoffer, medicin eller drikke. Disse ting skulle kun bruges i vores mad, så vidt deres støttestruktur havde brug for dem.
Dyrekød var ikke til brug for kødet spiser grouch. Den åbenlyse forskel mellem en gulerod og en rotte er, at guleroden simpelthen døde af tørst, mens rotten valgte at leve på en diæt af menneskekød. Gud har givet os organer og dele, der bruges til en lang række opgaver designet til at rense vores krop, hvilket bringer os tilbage til en tilstand af sundhed og velvære.
slagtet (ikke bagt) kylling. Den ene ting, der identificerer den ene kylling fra den anden, er det faktum, at de kommer fra en levende kylling, der fik thethroat skåret ud. Der er kun én ting i kyllingen, der bruges til mad i kroppen, og det er fuglen selv. Det er det forkerte fedt, der hober sig op i den menneskelige krop, der pådrager sig sygdom og sygdom, og det eneste middel til at rense den menneskelige krop fra denne forurening er togate fornedring (de hvide blodlegemer neutralisere dette affald opbygge i den menneskelige krop).
Den værste del af det degenerative system er de efterfølgende konsekvenser. Sygdom! Der er ingen sikkerhedsforanstaltning overhovedet! Vi bliver bedraget. Som om det ikke var nok, kan forringelsen være forårsaget af noget, selv den luft, vi indånder. Vi kan kun blive udsat for de forfærdelige sygdomme af de største proportioner, hvis vi tillader, at betændte ting akkumuleres i vores lunger. Ikke underligt, at de medicinske eksperter fortæller os, at en stor del af sygdommen er forårsaget af forurening fra den luft, vi indånder.
Du bør bemærke, at Verdenssundhedsorganisationen har placeret risikoen for degenerative sygdomme over alle andre. Og de har ret. Dette skyldes, at alle de andre sygdomme konkurrerer med hinanden i antal tilfælde, mens de degenerative sygdomme ikke har nogen tilfælde.
Medmindre du er en ungdom eller en person i fremragende helbred, er du nødt til at indse, at du er det eneste menneske på planeten, der spiser for meget, bruger meget af din værdifulde Breath energi (ovo-lacto-vegetar) til at køle alt dette overskud, der er aftappet inde.
En af de største fordele ved at spise økologiske fødevarer er, at du bugspytkirtel, og alle de andre organer i kroppen får alle de gode næringsstoffer fra grøntsagerne. Når alt er indstillet, er fordøjelsessystemet slappe af og klar til at absorbere de store bidrag fra næringsstoffer modtaget fra fødevarerne. Men når fødevarerne er forurenet, udnyttes alle kroppens ressourcer til at bekæmpe de forurenende stoffer.
Derfor kan det være svært for en vegetar at få alle næringsstoffer fra frugt og grøntsager.