Hvad skal man kigge efter, når de køber et hjem i Californien

Hvis du har en fast forpligtelse til at betale dit personlige lån tilbage til tiden, bør du ikke have nogen problemer med de nødvendige papirarbejde. Homebuyers på eller derover vurdere ejendomsværdier godt nok til at overbevise potentielle nye homebuyers, at de vil være i stand til at betale tilbage realkreditlån og hjem aktier uden problemer. Folk med gode kreditvurderinger få lavere hjem aktier, der, selv om de ikke perfekt, er over, hvad långivere med rimelighed kan forvente at tjene på en 30-årig konventionel lån.

Hvis du tænker på at købe en ny ejendom, er det meget vigtigt at slå op ejendom værdier i dit område. Sørg for, at du ser på median hjem værdier, som er en ærlig indikation af værdien af boliger i et område. Disse hjem værdier kan blive påvirket af økonomien og de nuværende boligpriser, men realkreditinstitutterne vil ikke være i stand til at give dig et præcist tal, indtil flere år er gået, og boligpriserne ændrer sig. Det er bedst at vente på de endelige salgstal på hjemmet, som du er interesseret i at købe, men du vil måske prøve at gætte, hvad salgspriserne var for et par måneder siden.

Hvis du går med en online långiver, kan du få en vurdering og dækning bestemmelse på samme tid. Du bliver nødt til at bringe dette dokument med dig, når du ser dit lån vurdering til en långiver, der vil gøre deres beslutning om, hvor meget du har råd til på dit hjem, og hvor mange penge du vil være berettiget til at få som et personligt lån.

Home taksatorer normalt ikke opkræve upfront gebyrer, men nogle af dem gør opkræve en sats på $ 1.000 til $ 2.000, og mange har et minimum advokathonorar så godt. Hvis du overvejer et køb og ikke har mange penge til en forhåndsvurdering, kan den traditionelle metode til at opnå en buy-out fungere for dig. En tredjepartsvurderingsmand (også kendt som en panelbedømmer) kan gennemgå de oplysninger, du giver om vurderingen, og bestemme den aktuelle markedsværdi af dit hjem. Når du kender værdien af dit hus, du har en ganske god idé om, hvor mange penge du vil være i stand til at låne, og dette vil være dit udgangspunkt, når der ydes hviler. Det er normalt bedst at konsultere din køber-i-stat for de penge, der vil være tilgængelige fra din långiver.

Hvis du leder efter en lavere sats, kan en køber-i-stat være i stand til at tilbyde dig et lavere lån til dig, og du vil derefter foretage betalinger til din køber-i-stat. Husk, at du har mulighed for at flytte til en anden køber-i-stat, før lånet går i standard, og derfor er det op til dig at finde den relevante långiver. De penge, du modtager fra din køber-i-stat er garanteret af panelet taksator, men kigge efter den nøjagtige titel selskab, der kan hjælpe dig med at gøre dette.

Hvis du gør din egen vurdering, så vil du ønsker at huske på, at udgifterne til boliger i Californien kan være meget lav. Du kan tjekke avisannoncer eller se gennem ejendomsmæglere eller på internettet for en liste over aktuelle eller tidligere boligpriser. Efter de seneste spring i boligpriserne, er mange boliger, der sælges for 4-6 måneder af den oprindelige pris. Det betyder, at vurderingen for et hjem i de seneste værdiansættelser kan bruge en usædvanlig lav fradrag, men værdien af dit hjem faktisk er kun et par procent mindre end dit oprindelige køb.

Hvis du tror, at en erklæret indkomst realkreditlån er det rigtige for dig, bliver du nødt til at levere detaljerede indkomst oplysninger, så du har et præcist billede af, hvor mange penge du gør hvert år. Uanset om du går til et lån eller købe et hjem i Californien, skal du følge et stramt budget og tilbagebetale dine lån i den fastsatte periode i vilkårene for lånet.

Skriv et svar