Sådan beregnes gebyrer for behandling af kreditkort

Mange mennesker tror, at behandlingen af kreditkort kan gøres for så lidt som $ 40 til $ 80. Gebyrerne varierer afhængigt af handelstypen og den type tjenester, der tilbydes af virksomheden. Gebyrer kan beregnes på en af tre måder:

Først og fremmest vil købmænd være underlagt gebyrer baseret på antallet af behandlede transaktioner. Gebyrerne er typisk $ 0,25 til $ 0,50 per transaktion. Din virksomhedstype og gennemsnitlige billetstørrelse vil påvirke de gebyrer, du betaler. Højere mængder vil resultere i lavere gebyrer. Hvis din virksomhed håndterer en stor mængde transaktioner, betaler du dog højere priser.

Processorens pr. overførselshastighed bestemmer grundlaget for opkrævning af gebyrer. Det mindste opkrævede beløb er typisk et bestemt minimum. Mange virksomheder kræver også en minimumsbetaling på $ 20 til $ 40. Der er mange hastigheder, der varierer fra processorer til processor. Den faste sats er den laveste og koster $ 0,25 – $ 0,50. Der opkræves yderligere gebyrer, afhængigt af hvor meget transaktionsomkostningerne koster.

Processoren bestemmer behandlingshastigheden for forretningskreditkorttransaktioner baseret på forretningskreditkortvolumen og billetstørrelse. Denne sats bestemmes ved at trække det månedlige gennemsnitlige billetbeløb fra de samlede transaktioner. Selvom det er indlysende, at den gennemsnitlige billetstørrelse er lavere, har processorer stadig denne sats. Årsagen til, at processorer har denne sats, er, at gennemsnitssatsen har en lavere fortjenstmargen. Der kan også være andre grunde, men vi vil ikke gå i detaljer med dem.

Enhver virksomhed bør stræbe efter at opnå den laveste sats. Det er acceptabelt at bede om en rabat, eller endda spillerum. Det kan dog ikke opmuntres, hvis kunden viser en historik i rettidige betalinger. Køb af en kreditprocessor anbefales ikke for hver handelskonto. En processor, der er kompatibel med én handelskonto, fungerer muligvis ikke godt for en anden. Du bør gøre din forskning for at finde ud af de bedste kreditkort behandling satser til rådighed for din virksomhed. Du kan kontakte os på 888. sømme-Roller på sears.com, hvis du ikke sikker på hvor du skal begynde.

Hvor meget din processor afgifter vil afgøre, hvor meget du vil betale. Nogle virksomheder opdaterer processen hver tredje måned, mens andre ændrer den hvert tredje år. Forskellige priser vil ikke blive opkrævet for evigt.

Priserne varierer afhængigt af, hvilket kort du har, og hvilken konto du har. Amex Standard og Mastercard Signature er de mest almindelige. American Express Gold er også meget populær. American Express Gold-handelskontoen bør kun bruges af købere i store mængder og tunge spenders. Kortudstederen opkræver lavere gebyrer. Amex er en mulighed for store mængder kreditkortbehandling.

MasterCard Forudbetalt, den tredje type eller kort, er også tilgængelig. Dette kort kan bruges til shopping, betaling af regninger eller hæve kontanter fra en pengeautomat. Du kan også bruge dette kort til turister i visse restauranter, caféer og caféer. Det vil være svært for dig at bruge det, som du har brug for at præsentere det for forskellige virksomheder. De skal bruge dit id og din check bankkonto for at bekræfte det. Hvis de ønsker, at du skal godkendes, skal de gennemgå dine kreditrapporter og finde ud af, hvilke gebyrer du foretager. Få mest muligt ud af din højeste kredit score. MasterCard Forudbetalt er tilgængelig fra nogle virksomheder til en fast pris. Få kortet med de fleste funktioner, samt det laveste gebyr. For at undgå ekstra gebyrer skal du kun bruge kortet til at hæve kontanter fra en pengeautomat og til at betale for de varer, du har til hensigt at købe. Disse gebyrer er i øjeblikket minimale og kan stige i fremtiden.

Skriv et svar