Sådan stopper du overdreven svedtendens. -Kantstudseende College Allergi

Dine venner sidder overfor dig ved et skrivebord, og alle af dem klager over overdreven svedtendens. Dette er noget, du måske har oplevet i college. En masse sved sent på natten kan være meget irriterende. Det bedste ved dette er, at overdreven sved kan have en negativ indvirkning på dit kollegium oplevelse. Det tvinger dig til at skifte tøj meget oftere, end du ønsker. Du kan have til at bruge flere penge på tøj.

Der er flere måder at stoppe overdreven sveden. Du kan prøve meditation eller yoga. Disse to metoder er især nyttige, når det kommer til nattøj, da du bliver nødt til at skifte tøj oftere. Men disse metoder vil ikke være nok til at stoppe din svedtendens. Meditation og yoga er ikke permanente løsninger.

Udøver kan også blive hjulpet af din kost, især hvis du spiser fedtet mad. Det betyder, at du bør fjerne fødevarer som burgere, pommes frites eller hvidløg og undgå oliebaserede fødevarer, såsom tomater, chili, æg, tomater og italiensk mad. Antiperspirant sprays såsom 8VA har været nyttigt for nogle mennesker med overdreven svedtendens. Du kan også tjekke med din læge for at se, om Botox kan injiceres i dine armhuler, hvis disse produkter ikke har fungeret. Den lille mængde Botox efterladt bruges til at gøre aluminiumchlorid, som kan bidrage til at reducere svedtendens. De langvarige antiperspirantsprays, antiperspirantruller og antiperspirantcremerne er ikke permanente løsninger på overdreven svedtendens.

Overdreven svedtendens er noget, du ikke kan gøre, hvis dit budget ikke giver dig mulighed for at betale for de nødvendige løsninger. Selvom mange mennesker hævder at have formået at stoppe overdreven svedtendens med et par livsstilsændringer og ikke meget mere, er de muligvis ikke i stand til at gøre det samme for dig. Folk, der har svedig hud efter operationen kan have fået beroligende midler til at hjælpe dem slappe af. Beroligende kunne have været købt til en billigere pris fra et lægemiddel selskab. Selvom dette er et effektivt midlertidigt middel, har det vist sig, at antiperspirantspray kan give den samme effekt.

Du bør også overveje de psykologiske aspekter af overdreven svedtendens. Selvom du måske allerede har høj svedabsorberende tendenser, gør dette ikke svedtendens overdrevent i din underarm pinligt.

Den biologiske årsag til overdreven svedtendens kan være et problem. Du behøver dog ikke at ændre din livsstil for at overveje muligheden for, at du muligvis har et medicinsk problem. Din livsstil kan styres for at reducere svedproduktionen. Dette er ikke et problem, da det er midlertidigt. Du behøver ikke at lade din sved spørgsmål stoppe dig fra at deltage i udfordrende aktiviteter. Der er alt for mange aktiviteter, hvor du kan finde dig selv i en yderst vanskelig situation. Find en måde at stoppe din svedtendens.

Skriv et svar