Boliglån

Undersøg rentesatser

Renten er vigtig, hvis du planlægger at ansøge om et realkreditlån. Satser for realkreditlån ændre dagligt. Du kan søge på internettet efter oplysninger om renter på realkredit. Hvis du ikke har internetadgang til forskning renter på realkredit, kan du opleve, at du kan få et hjem lånekapital til en lavere rente til at betale andre store udgifter.

Hvad skal man kigge efter

Sammenlign priser, gebyrer, vilkår og betingelser. Disse faktorer kan have en stor indvirkning på din evne til at betale et hjem ansvarlig lånekapital.

Lånerenten

Home egenkapital satser påvirkes af den enkeltes økonomiske situation. Det er vigtigt at sammenligne satser ved hjælp af alle mulige faktorer. Hvilken sats er f.eks. den laveste og længste periode, jeg er berettiget til? Er satsen fast eller variabel? Disse faktorer kan påvirke mængden af renter og gebyrer, du betaler.

Gebyrer for udlån af egenkapital

Løbetid for et lån er, hvad der bestemmer, hvor længe du kan betale det ud. Renten på et hjem ansvarlig lånekapital vil blive bestemt af din samlede hjem egenkapital og ikke din første pant betaling. Der er ofte gebyrer forbundet med hjem egenkapital såsom originering og godkendelse gebyrer. Du bør spørge om disse gebyrer på forhånd for at sikre, at du shoppe rundt efter den mest overkommelige løsning.

Hjem Equity Kreditlinjer

Disse lån kan bruges til at finansiere boligkøb, men ikke altid garantere dig et lån. Selvom kredit er vigtig, er det muligvis ikke nok, hvis din kreditscore er lav, eller du har maksimeret dine kreditkort. Disse typer af lån er dyrere end andre former for finansiering, så långivere kan skrue ned låntagere med for lidt egenkapital. Hvis du kan få finansiering via dit kreditkort, og har tilstrækkelige kontanter, et hjem ansvarlig lånekapital kan være det bedste valg.

Boliglån

Disse lån er struktureret præcis som et hjem ansvarlig lånekapital, men de er baseret på dit hjem balance, ikke dit hjem’s vurderet værdi. Hver måned, egenkapital tilbagebetales af dig, når du tager et hjem lånekapital. Lånet sigt og type, du vælger, vil afgøre, hvor meget du modtager. Du kan få en brøkdel eller hele din egenkapital som et lån. Renten beregnes månedligt, og din betaling kan være højere end for et traditionelt lån eller kreditlinje.

Hjem Equity Kreditlinjer

Disse lån kan bruges som en alternativ kilde til kredit og finansiering til traditionelle lån. Du skal dog have en stabil indkomst og være i stand til at tilbagebetale lånet til enhver tid. Dit kreditmaksimum kan være op til 80%, afhængigt af værdien af dit hjem. Dine tilbagebetalingsbetingelser, lånebeløb og rentetype vil alle påvirke rentesatsen.

Hvis du planlægger at bo i dit hjem for højst 5 år, og har råd til de månedlige afdrag, kan et hjem ansvarlig lånekapital være en god mulighed.

Skriv et svar