Sådan undgår du kreditkortsvindel

Sørg for, at du foretager tilbagebetalinger inden planlagt dato, så du undgår mulige strafgebyrer.

Hvis du har brug for at forlænge dit lån, skal du kontakte dit lån selskab, eller banken og anmode om en engangsforlængelse af lånet. Hvis du ikke forlænger dit lån, vil du miste denne sats, hvilket er værd at huske på, hvis du har brug for at låne yderligere midler. Når du planlægger en ferie, kan du bruge dit kreditkort til dine ferieudgifter. Hvis du handler flittigt, kan brug af dit personlige kreditkort til store køb endda tjene dig belønningspoint, der ville betale dine rejseudgifter på et senere tidspunkt.

Hvis du vedligeholder din almindelige opsparing, kan du bruge disse midler, næste gang du tager på ferie. Ikke alene behøver du ikke at betale kontant for din ferie, behøver du ikke altid at betale et gebyr, når du bruger pengene i din personlige opsparing, som kan tjene renter til at betale for din næste ferie ud over renter. Nogle kreditkort tilbyder cash-back bonusser ved køb af udvalgte varer, kan disse bonusser være så meget som 10%, selvom du bliver nødt til at se på det med småt. Der kan også være tilhørende gebyrer i forbindelse med re-couping dine penge. Hvis du bruger en ferie normalt brugt i kontanter, er der ikke nogen grund til at bekymre dig, hvis du ikke ønsker at bære kontanter rundt!

Når tiden kommer til kontanter i din personlige opsparing, ville du så være i stand til at få fat i kontanter linjer i din bank! Når du beslutter dig for at rejse et sted for ferie, skal du sørge for at gå med de linjer, der er blevet angivet, og ikke forventer linjer længere eller større end hvad der er angivet! Ethvert beløb, du har brug for ferie, skal du sørge for det er et minimum på $ 1000 per dag. Holde dit checkhæfte væk fra dig, når de kommer til at betale regningen for din biludlejning eller mobiltelefon bør også gøre det lettere for dit checkhæfte. Når du betaler med en kontant konto, er det nemt at miste dit checkhæfte, bruge kontanter til at betale, og når regningen kommer ind, går den tabt i processen. Men med et kreditkort, er det hele, men sikkert. Kortene kan gå tabt, stjålet eller interferens med kortnummeret lige før uautoriseret brug. Processen med at oprette og bruge et kreditkort indebærer et minimalt antal papirarbejde. Du bør allerede ejer en, eller har en i din besiddelse. Kortene kan anvendes på kortet på ethvert tidspunkt. Du kan også bruge et kreditkort fra hvor som helst i verden i dag, der accepterer kreditkort. Dette kan omfatte pengeautomater og travle områder som lufthavnene i Att tilskrivning i Att Kem, tætbefolkede områder likelege of Thanet, og andre områder, der ikke er beliggende i strengt befolkede områder. Kreditkort tilbyder en nem måde at købe nu og betale senere, ideel til dem interesseret i at købe en high-end produkt, men stadig ikke villig til at trække en belastning af kontanter. Når de bliver en nødvendighed, kreditkort tilbyder en bekvem måde at sætte og afslutte betaling på et stort køb.

Skriv et svar