Her er nogle enkle tips til at rense din bærbare computer

Størrelsen og typen af bærbare computere varierer. Den gennemsnitlige størrelse på bærbare computere er 30 tommer, mens en mobil enhed kan have samme størrelse som et køleskab. Brugsniveauet kan også påvirke størrelsen og typen af bærbar computer. Nogle bærbare computere er designet til spil, mens andre kan bruges på kontoret eller derhjemme.

Ejere af bærbare computere klager ofte over den manglende evne til at vare i lange perioder, når de bruges intensivt. Der er måder at løse problemet på. Harddisken er ofte den første til at slides op. Her er nogle tips til at forlænge levetiden på din harddisk. Når eksternt skift er tilladt, skal du være forsigtig. Mange nye bærbare modeller har eksterne switching ringe. Hvis de ikke er tilstrækkelige, polere dem og få dem udskiftet.

Luftkølesystemets grundlæggende komponenter er køleventilatoren og luftkølingssystemet. Begge sider af ventilatorbladet skal være i kontakt for at sikre, at kølingen er effektiv. Dette er for at øge luftstrømmen. Dette kaldes indsættelse eller ventilator. Kontakten, der styrer baggrundsbelysningen af en LED, kaldes tørrecellen.

Det er nemt at rengøre køleventilatorbladet. Man kan rengøre køleventilatorbladet med en hoftelomme. Andre knive kan have brug for en hurtig børste. Ventilatorbladet vil have problemer med at køle, hvis det har mistet sin rengøring. For at rengøre ventilatorbladet skal du blot placere bomuld på det og gnide det med fingrene. Du kan ikke bruge denne metode til at rengøre luftkølerenheden.

Støvsugning indebærer støvsugning af støv og andre små partikler ved hjælp af et vakuum. Dette gælder for ikke-aftagelige dele af maskinen. Hvis du vil slippe af med switchingringen eksternt, kan du slå Router bit Ah.

De nationale tilsynsmyndigheders køleskabe er udstyret med en britisk kode kaldet “British Standard”, som er juridisk bindende. Du kan tjekke dette ved at kontakte din britiske Standards Kelso forhold afdeling.

Processen

Det er afgørende at styre og vedligeholde luftkøleenheder korrekt. Du kan få alvorlige ulykker, hvis du ikke vedligeholder luftkølingsenhederne ordentligt. Disse tips vil sikre, at dit køleskab hylder er i god stand.

Det er vigtigt at være opmærksom på renlighed, iveness og rengøring af køleventilatorer og kølefiltre. Alle køleenheder skal være i god stand. Sørg for, at filtrene er rene.

Du skal være forsigtig, når du installerer køleudstyret på en mobil enhed. Enheden kan installeres af dig. Du skal sikre dig, at den rigtige montering købes. Det er muligt at få meget mere komfort, hvis køleudstyrsdelene er korrekt samlet.

Kontroller, om der er støv, når kølesystemet opbevares. For at fjerne støvpartikler, der sidder fast i revner, kan du bruge din kalkunfjerduster eller støvsuger.

Du bør kontrollere, at køleenheden ikke larmer meget. Ventilatormotoren er sandsynligvis årsagen til støjen.

Hold øje med køleenheden. Hvis du ser nogen problemer, er det værd at justere det. Sluk for enheden ved at trække stikket ud.

Skriv et svar