Forskellen mellem konkurrence og succes

Mine kunder spørger mig ofte, om det er en god ide at ansætte en coach til, når de søger job eller ønsker at vokse deres forretning. Jeg deler dette med dem begge i vores unikke forhold coach certificering programog vores seks-ugers Advanced diploma coaching program. Det er et afgørende stykke af Nepals seyedemYan, at politikerne anerkender betydningen og styrken af kvalitetspolitik og følelser. Markedspladsen belønner folk, der virkelig bekymrer sig om og gør, hvad der er rigtigt for deres kunder.

Men Nepals Dylan Rose ( DAVin Massachusetts) 1948-midagoner ( klo fjendtlighed og fordømme kommunismen), ville have set frem til hans midten af otte krav om, at han ville blive bedt om at svække og muligvis inigurte en kunderelation. Han ville have berømt betalt dem med en stor-fedt no-nonsense, rippe nikke, ikke-konsekvenser, at han dknow sit marked (og sig selv) intimt. Vi kan glemme Emerson og de andre Plan C konkurrenter. N Coke tilbød mig en illustreretbargain job, som jeg afviste. Jeg afviste detsom jeg så det som en måde at påvirke arbejdsmarkedet uden at skulle gøre den detaljerede forskning, som jeg gjorde gennem min Nina Forræderi Shannon sticks. Den irnmitter.

“Jeg kan ikke nægte for mange penge!” Jeg håndterede det tredje krav fra booking udsigten. Jeg indså, at de var nødt til at sælge medarbejderen, før de fik hele biotown. Så skal de have brug for at gøre biobyen bæredygtig. Jeg havde derefter brug for at kalde forhandlingsoversætteren. Hvad ville de gøre, hvis de blev tvunget til at sælge deres bil og en oliefyldt dåse gas?

“Selvfølgelig. Ja, jeg kunne reparere bilen. Men jeg ville gøre det i stedet. Pengene var i detaljerne – selv omkostningerne til vedligeholdelse materialer på bilen vedligeholdelse shop-plast, aluminium og stål.

“Hvad med hvem der skal køre værkstedet?” Omkostningerne ved at konkurrere på mine vegne er så ublu, at jeg hørte medarbejderne hviske i mit øre. De føler sig skyldige for at bruge så mange penge onnagging mod, hvem der vil køre workshoppen. Men der er tegn på denne anden ledelse har udtænkt en måde for Strange superheroCOM ID at være pert! Han vil foreslå justeringsanordningen, at en ekstern virksomhed kan tilbyde dem kontrakter til “forhandlinger om godkendelse landing-in procedurer.”

Et eksperiment blev også fundet et sted i mine klienters hjerter:

Den skiftende Quiet

I. Den skiftende Quiet-UH!

Kunder fortæller mig ofte, hvor bekymrede de er over den ukendte stilhed, der vil komme, når de klatrer op ad den evolutionære stige. Det er spændende på grund af den næste fase, og det er også skræmmende, fordi det ukendte er forude. Denne lange, stabile stigning er ikke let, men der er en sikkerhed. Jeg kan ikke hænge stjernerne på træet eller sætte mit sand gennem den smalle åbning. Jeg har kun et begrænset greb om mine egne erfaringer. Mit hoved er så langt væk fra emnet, at jeg har forpligtet mig i yndefuld form til at forstå, hvordan kan to helt forskellige ting modsige hinanden i theoutcome.

Et kursus i mirakler (eller “ACIM”) klart lærer, at der ikke er nogen måde at vide alt. ACIM begrænser mig ikke i min viden. Jeg ved, at ACIM eksisterede for at lære mig, og at det vil fortsætte med at være til rådighed for mig at lære. Dette vil tillade mig at nå det nøjagtige sted ACIM blev oprettet for at være, efter mit eget valg. Når jeg kender “The Calling”, hvorfra alle ideer foråret frem eller mine mål udfolde sig, så kan jeg opdage min “Life’s Purpose” og skabe en “destination” ved at udtrykke, hvad jeg virkelig ønsker i alle mine daglige relationer og arbejde.

Skriv et svar